Investicije u nekretnine u Hrvatskoj

Thetabiz™ Group Logo

Investicije u nekretnine u Hrvatskoj

Već značajno vrijeme u ime naših partnera u Hrvatskoj, posredujemo poslovne partnere u svrhu ulaganja u nekretnine u Hrvatskoj.

Provizija za posrednike je 80%

Posrednici ili osobe koje preporuče investitora koji želi da ulaže u Hrvatsku ili dovedu osobu kupca koji želi da kupi neki od projekata u Hrvatskoj, nagrađujemo sa 80% od našeg posredničkog profita. Molimo sve zainteresovane osobe, osobe koje imaju mogućnost ili kontakt sa investitorima da nam se javi. Ova ponuda vrijedi do 29. februara 2008.

Minimalno ulaganje je € 50,000

Sa € 50,000 je moguće napraviti minimalno ulaganje u projekte sa nekretninama u Hrvatskoj. Ulagači mogu da budu bilo bilo koje osobe ili preduzeća. Profit je 15% u roku od 3 mjeseca, što je mnogo više nego što će neka banka da Vam napravi u tako kratkom roku.

Primjeri projekata u Hrvatskoj

Urbana vila sa 200% profita za 12 mjeseci, od toga 60% za investitora

Urbana vila

Porodična kuća sa profitom od 50%, 15% za investitora u roku od 3 mjeseca

Porodična kuća

Luksuzna vila, sa profitom od 200%, od toga 60% za investitora u roku od 1 godine

Luksuzna vila

Postojeće kuće na prodaju - javite se na e-mail ili telefon

Vila sa bazenom

Vila sa bazenom

Tradicionalna hrvatska kuća

Tradicionalna hrvatska kuća
Tradicionalna hrvatska kuća

Vila sa bazenom

Vila sa bazenom

Kratak pregled poslovnih usluga

Ovde smo sastavili jednu kratku ponudu usluga za mušterije širom svijeta. Pored toga smo u mogućnosti da ponudimo mnogo više zavisno od toga šta Vas interesuje. U svakom slučaju ako imate bilo kakvih pitanja, preporučujemo da nas kontaktirate.

Kontakt podaci

Nas možete kontaktirati na slijedeće telefone:
Globalni telefon: +17202143296
Dodatni telefoni: http://croatia.thetabiz.tel

Hvala i želimo Vam mnogo poslovnog uspjeha!
Jean Louis
Thetaworld Corporation i Thetabiz Group

EU bankovni račun sa MasterCard karticom za svakoga sa EU adresom

Kontakt za poslovne usluge, offshore kompanije ili financijsku podršku

Napišite nam poruku do 1000 znakova
Ime i prezime kompletno
Vaša email adresa obavezno
Broj telefona sa prefiksom države
Napišite u kojem ste gradu Već ćemo znati državu...
  • Offshore kompanije
  • Otvaranje offshore kompanije treba se otvoriti pažljivo, misleći pri tome na sigurnost, privatnost i zaštitu biznismena koji se upušta u osnivanje takve offshore firme. Vaša privatnost kod osnivanja offshore kompanije je sa nama sigurno, jer mi informacije o vama ne držimo u vašoj državi. Naša komunikacija je šifrirana, a papirni dokumenti se nalaze samo u offshore državi, a sve informacije o vama se čuvaju na šifriranom hard disku i backup hard diskovima. Čak ni krađom hard diska, nemoguće je doći do informacija o vama. Fakture i poslovne knjige se ne nalaze u vašoj državi. Tako osnivanje offshore kompanije ostaje kompletno anonimno u odnosu na bilo kakve organe, porezne inspekcije ili druge grabljivice.
  • Otvaranje kompanije
  • Otvaranje offshore kompanije trebate uraditi onda kad znate svoj cilj i svrhu. Prije nego što se odlučite za otvaranje offshore kompanije, kontaktirajte nas da dobijete ispravne savjete jer većina ljudi napravi banalne greške i pogrešno krene u biznis i poslovanje sa offshore kompanijom. Ako nam napišete šta želite da ostvarite, onda možemo i da vam damo ispravan savjet, koja vrsta offshore kompanije ili offshore tvrtke, će vam dati najviše pogodnosti, prednosti ili poslovnih mogućnosti. Pogrešan izbor može biti izbor "kako ste to čuli" od nekoga. Na primjer možda želite osnovati Delaware kompaniju. Mi to svakako brzo možemo odraditi za vas. Ali, možda u vašem poslu ili u transakcijam koje obavljate u Evropi, jedna Delaware kompanija ne odgovara i može da ugrozi poslovnu situaciju. Svrha otvaranja offshore kompanija je zaštita privatnosti, imovine i poslovne pogodnosti koje možete ostvariti. Ukoliko osnivanjem offshore kompanije dovodite sebe ili svoje najbliže u bilo kakve rizike, onda se takvo osnivanje suprotstavlja ideji da želite da se zaštitite od financijskih grabežljivaca, da želite da osigurate svoju privatnost i da želite da uživate u poreznim olakšicama i poslovnim pogodnostima koje se pružaju kroz offshore kompanije.